Kategóriák

Katalógus

Ablaktörlők hosszúság szerint

Ablaktörlők hosszúság szerint
Az ablaktörlők kopásának sebessége a használat gyakoriságától és a parkolás módjától függ. Mindenesetre legalább évente egyszer ajánlott kicserélni az ablaktörlőket. Használja ki a lehetőséget, és cserélje ki azokat modern lapos vagy hibrid ablaktörlőkre, amelyek nemcsak jobban néznek ki, hanem erősebb nyomást biztoítanak, és ezért tökéletesen tiszta kilátást nyújtanak heves esőzések során.

Alkategóriák

  • Lapos ablaktörlő készlet Lapos ablaktörlő készlet
  • Különálló ablaktörlők Különálló ablaktörlők
    Hiányzik egy ablaktörlője? Megsérült? Elkopott? Ellopták? Van egy megoldásunk az Ön számára. Kínálatunkban kiválaszthat egy darabot is, amelyet cserélnie kell. Minden ablaktörlő adaptercsomaggal érkezik, és ez megkönnyíti a kiválasztást.Elég tudni a szükséges hosszúságot. Ha tanácsra van szüksége, webáruházunkban chaten vagy e-mailben 24h-ban elérhetőek vagyunk.
  • Hibrid ablaktörlő készlet Hibrid ablaktörlő készlet
    Az ablaktörlők fejlődésen mentek keresztüI.Az ablaktörlők fejlesztésen mentek keresztül. Nem csak funkcionalitás, hanem a tervezés szempontjából is. A hibrid ablaktörlőket a funkcionalitás és a formatervezés kombinálásával hozták létre. Egyesítik a karos ablaktörlők és a lapos ablaktörlők technológiáját. A műanyag szerkezet az ablaktörlőkön ellenáll a jegesedésnek. A keret kialakítása javítja az ablaktörlők aerodinamikai tulajdonságait. Javítja az ablaktörlő tulajdonságait még nagyobb sebességnél is. Funkcionalitás és a formatervezés - ezek a kínálatunk Hibrid ablaktörlői.
  • Hátsó ablaktörlők Hátsó ablaktörlők
    A hátsó ablaktörlőket kevesebbszer használjuk, ám ezt nem azt jelenti, hogy kevésbé fontosak. Nem használunk olyan gyakran hátsó ablaktörlőket, de nem kevésbé fontosak. A megfelelő kilátás a hátsó ablakon segít megbízhatóan felmérni a működési helyzetet, és megkönnyíti a tolatást. Ne feledje, hogy minden ablaktörlőt évente legalább egyszer ki kell cserélni. Ugyanúgy, ahogy a szélvédőtörlők esetében, választhat a karos vagy lapos ablaktörlők közül. A hátsó karos ablaktörlő nem tartalmaz fém részeket, így télen nem áll fenn annak veszélye, hogy ráfagy az ablakra. Minden ablaktörlőhöz adapter is tartozik, amely hozzájárul az egyszerű felszereléshez.
187 elem 1 - 9 megjelenítése
A terméket sikeresen hozzáadtuk a termék-összehasonlításhoz!