Plexitartó konzol Škoda OCTAVIA II combi 2004-2013

Ablak légterelő, huzat elleni védelem:
Modellhez: Octavia
A készlet tartalmaz: Első és hátsó légterelő
Szín: füstös - sötét
Gyártó: HEKO
Kód : 5905784863153

 Egész évben használható, és minden időjárásban
Megakadályozza a huzatot és a zajt, amikor az oldalsó ablakok segítségével szellőztet
Könnyen felszerelhető
A HEKO légterelők ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek: 2008
Megjegyzés: a hátsó légterelők külön nem rendelhető


A LÉGTERELŐK FELHELYEZÉSE

További részletek

Szállítás 2 - 5 munkát. napok.

16 319,50 Ft. a ÁFA12 850,00 Ft. ÁFA nélkül

Heko légterelők, huzat elleni védelem az alábbi modellekhez:

{:modell}

Heko oldalsó autóablak plexi légterelői huzat ellen:

{:modell}

Termékünk megfelelő pótalkatrész.

  • Pontos kialakítás
  • Sportos megjelenést ad autójának
  • Megakadályozza a huzatot és a zajt az oldalablakokon való szellőztetés közben
  • Természetes légáramlás biztosítása az autóban

 

Kisgyermekeket visz az autójában, és szeretné megakadályozni a huzatokat, nincs klíma a felszerelésben, vagy csupán nem szeretné, hogy állandóan be legyen kapcsolva? A légterelők a megfelelő megoldás az Ön számára. Akkor is is értékelni fogja őket, ha dohányzik. A friss levegőt az esőben és hóesésben is élvezheti.

Figyelmeztetés: Ha csak az első ablakokra vásárol deflektorokat, át kell gondolni, hogy a jövőben nem lesz-e szüksége plexire a hátsó ablakokhoz, mert nem lehet külön-külön megvásárolni.

Szerelési útmutató:

1. Kicsomagolás előtt mérje a deflektorokat az ablakkerethez, így ellenőrizze, hogy a deflektorok illeszkednek és megfelelőt vásárolt. 2. Húzza le teljesen az ablakot, és tisztítsa meg azt a helyet, ahová a deflektorokat beszereli. 3. Távolítsa el a fóliát a szalagról. 4. Először helyezze be a deflektort a visszapillantó tükörbe, majd a másik végét az ajtó felső sarkába. Ezután lassan csúsztassa be a deflektort az ablak barázdájába a tükörtől az ajtó sarkáig úgy, hogy az ne sérüljön meg. 5. Ha a fúvók rögzítve vannak a horonyba, nyissa ki és zárja be az ablakot többször. Figyelje meg, hogy az ablak nem csapódik-e műanyagba valahol. Abban az esetben ha az ablak nem akar becsukódni, vagy az ablak beleütközik a deflektorba, használja a csomagban lévő vékony lemezkéket. A lemezkéket azon a helyen kell használni, ahol az ablak a deflektornak ütközik. A lemezkéket úgy kell illeszteni, hogy a horog, amely a lemez egyik oldalán található, az ablak gumi tömítésénél legyen és a horog nélküli oldal a légterelőnél. A lemezkének köszönhetően az ablakok nyitása és zárása problémamentes lesz.

17 KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci. Aenean dignissim pellentesque felis.!.

A terméket sikeresen hozzáadtuk a termék-összehasonlításhoz!